Αποχώρησε απο την ΓΑΔΑ η αδελφή της Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποχώρησε απο την ΓΑΔΑ η αδελφή της Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεση

Κλήθηκε για νέα κατάθεση, μετά το νέο πόρισμα, καθώς είχε υποστηρίξει ότι ήταν εκείνη που βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του...

Η μαραθώνια κατάθεση της αδελφής της προφυλακισμένης Ρούλας, Δήμητρας Πισπιρίγκου (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα) διήρκησε πάνω από 8,5 ώρες στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετά τις εξελίξεις με το πόρισμα των ιατροδικαστών που ανέφερε ότι οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας επήλθαν από βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, ήταν η πρώτη που κλήθηκε για νέα κατάθεση, καθώς είχε υποστηρίξει ότι ήταν εκείνη που βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια του.

Έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (21-06-2022) και μπήκε στο κτίριο από πλαϊνή είσοδο, ενώ αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκομένους.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μοιραία μέρα και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το βρέφος. Επίσης την ρώτησαν για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά και το ΕΚΑΒ. Ακόμη ρωτήθηκε για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και για τις εντάσεις στη σχέση τους.

Η ίδια επέμεινε ότι η αδελφή της είναι αθώα.

Τελικά αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η κατάθεση της και αποχώρησε από την ΓΑΔΑ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA