Αυτό είναι το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ...που δεν είδαν οι προηγούμενοι συνάδελφοι τους - Μαλένα και Ίριδα δολοφονήθηκαν με αργό & βασανιστικό τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτό είναι το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών ...που δεν είδαν οι προηγούμενοι συνάδελφοι τους - Μαλένα και Ίριδα δολοφονήθηκαν με αργό & βασανιστικό τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τo πρόσωπο ή ακόμη και τα πρόσωπα στυγνών δολοφόνων, αποφασισμένων να αφαιρέσουν τις ζωές δύο μικρών κοριτσιών με τον πιο μαρτυρικό τρόπο, αποκαλύπτει το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλογρηά που βάζει στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας...

Το πόρισμα των ιατροδικαστών είναι τεκμηριωμένο και αδιαμφισβήτητο, λένε οι ίδιοι. Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν με αργό και βασανιστικό τρόπο. Πέθαναν από ασφυξία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», που φέρνει στο φως της δημοσιότητας μέρος του πορίσματος, σε αυτό αναγράφονται: 

- Όσον αφορά στη Μαλένα, οι εκδορές που είχε μύτη της φανερώνουν πως κάποιος της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό της θάνατο. 

- Στην περίπτωση της Ίριδας οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν κακώσεις στο στόμα της ενώ ακόμη ζούσε, ενώ το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της έφερε μεγάλη ποσότητα αίματος.

- Από το σύνολο των εξετάσεων και αναλύσεων αποκλείστηκε η παθολογική αιτία θανάτου.

- Αποκλείστηκε η δηλητηρίαση.

- Αποκλείστηκε ο θάνατος από οποιοδήποτε άλλο παθολογικό αίτιο.

- Ο θάνατος των δύο παιδιών έχει επέλθει από βίαιο στερητικό μηχανισμό της αναπνοής τους.

Η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αρχίζει να καταρρέει, δήλωσε ο δικηγόρος της που την επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης, της Τζωρτζίνας, επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον θάνατο των παιδιών της.

«Το αντιμετωπίζει όπως και την πρώτη κατηγορία με κάποιου είδους στωικότητα, περιμένει ότι η αλήθεια θα λάμψει. Περίμενε ότι η αλήθεια θα λάμψει αλλά περίμενε ότι θα φτάναμε κοντά στην αποφυλάκιση. Αυτό την έχει συγκλονίσει, την έχει ταράξει, έχει εσωτερική δύναμη μέσα της».

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης:

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας».

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

Κι ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, το MEGA φέρνει στο φως νέα στοιχεία:

– Στην περίπτωση της 3,5 ετών Μαλένας διαπιστώθηκε τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού, από νύχι και μάλιστα γυναικείο

– Αποκλείστηκε ο αυτοτραυματισμός

– Αποκλείστηκε το τραύμα να είναι από ιατρικό προσωπικό γιατί όλοι φορούσαν γάντια

– Επιβεβαιώνονται οι ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, κλασικό εύρημα ασφυξίας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το σημαντικό στοιχείο από τα ίχνη στα πρόσωπα των δύο κοριτσιών και κυρίως της Μαλένας.

«Γίνεται αναφορά ότι υπάρχουν σημάδια από νύχια στο άτυχο κοριτσάκι και επειδή αυτό δεν είχε νύχια, δε θα μπορούσε να προκαλέσει την πληγή στον εαυτό του».

Μια φωτογραφία της άτυχης Μαλένας που απαθανάτισε η ίδια η μητέρα της δύο ώρες πριν δολοφονηθεί, προκαλεί σοκ. Τη δημοσίευσε η 33χρονη κατηγορούμενη 15 μήνες μετά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σάββατο 13-4-19 ώρα 2.30 σε κοιτούσα και σε θαύμαζα που μπορούσες να φας. Ώρα 4.40  άκουσα τελευταία φορά τη φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφη μου από κει που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».

Το πανάκι της Ίριδας που αρχικά δε συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα, θεωρήθηκε κλειδί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα.

Το τεστ DNA όχι μόνο επιβεβαίωσε πως το αίμα άνηκε στην Ίριδα αλλά και πως πράγματι μιλάμε για αίμα και όχι υγρό από τους πνεύμονες.

Πλέον η δικαιοσύνη και οι αστυνομικές αρχές καλούνται να βρουν τον άνθρωπο ή τους  ανθρώπους που αφαίρεσαν τη ζωή από τα παιδιά.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA