Δολοφονία 58χρονου δικηγόρου: Ασύλληπτοι οι δράστες, τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 58χρονου δικηγόρου: Ασύλληπτοι οι δράστες, τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (ΦΩΤΟ)

Μετά την έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη δολοφονία του Αθηναίου δικηγόρου Λουκά Πιτσιλού στην Τροιζηνία, μία νέα μαρτυρία ήρθε στο φως...

Η δολοφονία έγινε ξημερώματα Σαββάτου τον Απρίλιο του 2021 όταν ο μάρτυρας περνούσε με το αυτοκίνητό του από τον οικισμό Ψήφτα, μπροστά από το πατρικό σπίτι του 58χρονου Λουκά Πιτσιλού.

Παρατήρησε ότι η περιοχή ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι, κάτι που δε συνέβαινε λίγα μέτρα πιο κάτω. Ήταν η ώρα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δράστες αιφνιδίασαν τον άτυχο δικηγόρο στο κρεβάτι του και τον δολοφόνησαν.

Για να μην γίνουν αντιληπτοί από διερχόμενους οδηγούς, φαίνεται πως έκοψαν το ρεύμα, το οποίο επανήλθε ένα 24ωρο μετά, όταν εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα. Τη μαρτυρία αυτή επιβεβαίωσαν και άλλοι κάτοικοι.

«Είδαμε τα φώτα που έσβησαν μόνο στο σημείο…»

Ο μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή και είναι κάτοικος της περιοχής, αναφέρει πως τα σβηστά φώτα τα είδε το Σάββατο γύρω στις 6 το πρωί, στο δρόμο που έγινε το άγριο φονικό.

«Μετά την Ψήφτα υπήρχε φως. Σαν να ήταν το πρόβλημα μόνο τοπικό. Το θυμάμαι καλά γιατί λόγω της δουλειάς μου περνάω κάθε μέρα από το σημείο. Το παρατήρησαν και άλλοι κάτοικοι γιατί το συζητήσαμε. Απορήσαμε γιατί δεν είχε κακοκαιρία. Ψιλόβροχο έπιασε μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης το Σάββατο και ο φωτισμός αποκαταστάθηκε το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν σαν βόμβα όταν μάθαμε για τη δολοφονία του Λουκά. Τον γνώριζα, δεν ήταν άνθρωπος που προκαλούσε», πρόσθεσε.

Σχετικά με τους αλλοδαπούς που εργάζονταν σε κοντινό σπίτι, λέει πως το συγκεκριμένο συνεργείο έκανε εργασίες επί μήνες. Θυμάται πως την Κυριακή που μαζεύτηκε κόσμος με την αποκάλυψη του εγκλήματος, αυτοί ήταν εκεί και έκαναν εργασίες στη σκεπή, άρα είχαν ακόμα καλύτερη οπτική επαφή και μπορεί να παρατήρησαν κάτι.

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει τέλειο έγκλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», καταλήγει.

Πληροφορίες: anikolouli.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA