Τι αποκαλύπτει για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα ο πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τι αποκαλύπτει για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα ο πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές τις ημέρες αποκαλύπτονται πολλά για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα...

Για την ασύλληπτη περιουσία του δημοσιογράφου μίλησε στο OPEN το Σάββατο (11-06-2022) o πρώην διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος.

Όπως ανέφερε:

«Πρέπει να ξέρετε ότι το τραπεζικό σύστημα, στην προέλευση των χρημάτων και των αξιών έχει αλλάξει άρδην. Καταρχάς η σχέση των ελληνικών υπηρεσιών ερευνών με το εξωτερικό είναι τελείως διαφορετική και οι απαντήσεις που μπορεί να έχουν οι ελληνικές αρχές είναι άμεσες. Επίσης, ο έλεγχος του συγκεκριμένου προσώπου γίνεται από την αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Δεν είναι φορολογική αρχή, η οποία θα συνδράμει τη συγκεκριμένη υπηρεσία υπό τις οδηγίες του Οικονομικού Εισαγγελέα και έτσι θα γίνει ο έλεγχος. Θα βρούμε την πηγή και τις διασυνδέσεις του μαύρου χρήματος; Να είστε σίγουροι.

Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω από την εμπειρία μου είναι ότι, με εξαίρεση 4 – 5 κράτη ανά τον κόσμο που δεν συμμετέχουν στη Συνθήκη που δίνει στοιχεία για τις τράπεζες. Όλα θα βρεθούν, Αρκεί να υπάρχει υπομονή. Όταν βρεθούν όλα αυτά και αν μιλάμε για ποινικές πράξεις, πού θα αποδοθούν όλα αυτά; Εκείνος ο οποίος γνωρίζει μία παράνομη πράξη και, είτε συμμετέχει στη δήλωση του πόθεν έσχες, είτε δε συμμετέχει και έχει συμβάλλει ώστε να αποκρυφθεί ο πλούτος, έχει ευθύνη. Τι σημαίνει ότι αποποιείται κανείς την κληρονομιά και δεν έχει ευθύνη; Τα στοιχεία των τραπεζών θα βρεθούν και θα μαρτυρήσουν τί γίνεται. Όλη αυτή η περιουσία, στη συνέχεια, δημεύεται».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA