ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη Τσίπρα στην Βόρεια Εύβοια - «Μύδροι» κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη Τσίπρα στην Βόρεια Εύβοια - «Μύδροι» κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης

Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Βόρεια Εύβοια την Πέμπτη (16-06-2022), την οποία είχε προαναγγείλει το EviaZoom.gr εδώ και αρκετά 24ωρα πριν...

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντήσεις με τους Δημάρχους και τοπικούς φορείς της περιοχής, ενώ φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που τον πλησίασαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε «μύδρους» κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τον περασμένο Αύγουστο οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας έβλεπαν επί δέκα μέρες να καίγεται ο τόπος τους, να καταστρέφεται το βιος τους και έμειναν αβοήθητοι από το δήθεν επιτελικό κράτος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα, σχεδόν 10 μήνες μετά, η οργή τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, και δικαιολογημένα. Διότι, εκτός από μεγάλες υποσχέσεις, δεν έχουν δει τίποτα απτό στην καθημερινότητά τους, καμία προσπάθεια να επουλωθούν οι μεγάλες τους πληγές.

Στη Βόρεια Εύβοια αποκρυσταλλώνεται η αδιαφορία και η κοροϊδία του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όμως η κοροϊδία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν και ένα όριο. Και αυτό το όριο εδώ έχει ξεπεραστεί.

Και αυτό σύντομα θα το κατανοήσει ο κ.Μητσοτάκης, με τρόπο ηχηρό και δημοκρατικό, όποτε και αν αποφασίσει να στήσει κάλπες για να δραπετεύσει από τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA