«Έσπασαν» τα τηλέφωνα στο EviaZoom.gr: Έβρεχε και ...πέρα έβρεχε για την άχρηστη Δήμαρχο και τους άλλους αρμόδιους - Χωρίς ρεύμα για ώρες η μισή Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα στο EviaZoom.gr: Έβρεχε και ...πέρα έβρεχε για την άχρηστη Δήμαρχο και τους άλλους αρμόδιους - Χωρίς ρεύμα για ώρες η μισή Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Που να έβρεχε περισσότερο...

Στο σκοτάδι και χωρίς ρεύμα έμειναν εκατοντάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη Χαλκίδα το απόγευμα της Παρασκευής (10-06-2022).

Αναγνώστες - κάτοικοι της Χαλκίδας τηλεφωνούσαν στο EviaZoom.gr και ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν πότε θα έρθει το ρεύμα, τονίζοντας ότι τηλεφωνούσαν σε Δήμο και άλλες υπηρεσίες αλλά δεν το σήκωνε κανείς.

Το EviaZoom.gr, μετά από ώρες προσπάθειας, κατάφερε να βρει κάποιον στο τηλέφωνο, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του, και απέδωσε την πολύωρη διακοπή ρεύματος σε κάποιον κεραυνό που έπεσε, όπως είπε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - LIVE του EviaZoom.gr που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, την ώρα της πολύωρης διακοπής ρεύματος, το απόγευμα της Παρασκευής (10-06-2022) καλώντας όποιον πολίτη έχει πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί μας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA