Βόρεια Εύβοια: Η METRO ΑΕΒΕ υλοποιεί έργο υποδομής μεγάλης κοινωνικής αξίας στις Ροβιές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βόρεια Εύβοια: Η METRO ΑΕΒΕ υλοποιεί έργο υποδομής μεγάλης κοινωνικής αξίας στις Ροβιές (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η εταιρεία METRO ΑΕΒΕ:

«Η πλήρης ανάπλαση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ του Δημοτικού σχολείου του χωριού Ροβιές στη Βόρεια Εύβοια, αποτελεί ένα έργο πνοής που ολοκληρώθηκε από τη METRO (My market και METRO Cash & Carry), με τη συνδρομή των εργαζομένων της από όλη την Ελλάδα.

Ως μία εταιρεία που λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην καρδιά του κοινωνικού ιστού, η METRO έχει ορίσει την επιστροφή αξίας στις τοπικές κοινότητες ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής και των προτεραιοτήτων της.

Οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές του 2021 δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο και η κινητοποίηση των εργαζομένων της METRO ήταν μεγάλη. Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των ανθρώπων της για την υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, υλοποίησε και με τη δική τους συνδρομή αυτό το σπουδαίο έργο υποδομής στις Ροβιές, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς μαθητές.

Στο Δημοτικό σχολείο φοιτούν 45 μαθητές και στο συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο, φοιτούν 15 μαθητές. Δεδομένης της καταστροφής που έχει υποστεί η περιοχή, είναι σημαντικό για τις οικογένειες που ζουν εκεί, να ξέρουν ότι υπάρχουν υποδομές που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών τους.

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου, η METRO συνεργάστηκε με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "ΔΕΣΜΟΣ".

Ο ΔΕΣΜΟΣ λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος της προσφοράς των ανθρώπων της METRO από κάθε γωνιά της Ελλάδας και των αναγκών της τοπικής κοινωνίας, ώστε να βρεθεί και να υλοποιηθεί με συνέπεια, φροντίδα και σεβασμό στο περιβάλλον ένα έργο που θα συντελέσει με τον τρόπο του σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA