Σάλος και στα social media για την θανάτωση του «δραπέτη» χιμπατζή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σάλος και στα social media για την θανάτωση του «δραπέτη» χιμπατζή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «δραπέτης» χιμπατζής, τρέχει έντρομος και γεμάτος αδρεναλίνη στον χώρο στάθμευσης ακριβώς έξω από το Αττικό ζωολογικό πάρκο...

Έχει προηγηθεί ένας τσακωμός με άλλους χιμπατζήδες στον χώρο όπου φυλάσσονταν και πέρασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια θέλοντας να δραπετεύσει. Ο χιμπατζής θανατώθηκε από το προσωπικό ασφαλείας διχάζοντας την κοινωνία, με τους υπεύθυνους του πάρκου να δηλώνουν ότι ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.

Ο χιμπατζής θανατώθηκε από το προσωπικό ασφαλείας διχάζοντας την κοινωνία, με τους υπεύθυνους του πάρκου να δηλώνουν ότι ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.

«Οδηγήθηκε σε απομονωμένο χώρο στην περίμετρο ασφαλείας του Πάρκου, όπου και κρίθηκε απαραίτητη η εξουδετέρωση του 20 λεπτά αργότερα. Είναι μια τραγική ημέρα για το Πάρκο, που οδήγησε στην απώλεια του αγαπητού σε όλη την οικογένεια του Πάρκου ζώου».

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν έξω από το πάρκο για να διαμαρτυρηθούν για την εξόντωση του χιμπατζή, ενώ ένας άτυπος πόλεμος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- «Ντροπή που υπάρχουν και συντηρούνται… Ξεφτίλες, ανίκανοι. Πυροβόλησαν ένα ζώο που είχαν 27χρόνια».

- «Φανταστείτε ο χιμπατζής να βούταγε κανένα παιδάκι και να το έσερνε σαν τσουβάλι. Τότε θα έφταιγε πάλι ο ζωολογικός κήπος».

Αντίστοιχο περιστατικό υπήρξε και τον Δεκέμβριο του 2018, όταν δύο τζάγκουαρ θανατώθηκαν, αφότου έφυγαν από τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξής τους.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA