Σύλληψη αλλοδαπών για εγκληματική οργάνωση στην Κάρυστο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύλληψη αλλοδαπών για εγκληματική οργάνωση στην Κάρυστο

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες της Κυριακής (26-06-2022) στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρύστου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (άρθρο 187 Π.Κ.) και διευκόλυνση παράνομης εισόδου, μεταφοράς και παράνομης διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών (άρθρο 88 Ν. 3386/2005), καθώς και στη 6 αλλοδαπών για παράνομη είσοδο στη χώρα (άρθρο 83 Ν. 3386/2005)...

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τα ως άνω στελέχη εντόπισαν στην περιοχή ''ΜΠΟΥΡΟΣ'' Καρύστου ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, με επιβαίνοντες τους εν λόγω 9 αλλοδαπούς, 7 εκ των οποίων στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το εν λόγω Ι.Χ.Ε. όχημα, 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό πόσο των 592 ευρώ.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των μελών της υπόψη εγκληματικής οργάνωσης καθώς επίσης και την συνεργασία τους με έτερα μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA