2 χρόνια μετά τους νεκρούς! Καταγγελία κατοίκων για την βλαχοδήμαρχο και τα δεκανίκια της - Βασιλικό: «Ο ποταμός Λήλαντας είναι ακόμη πιο επικίνδυνος από πριν...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

2 χρόνια μετά τους νεκρούς! Καταγγελία κατοίκων για την βλαχοδήμαρχο και τα δεκανίκια της - Βασιλικό: «Ο ποταμός Λήλαντας είναι ακόμη πιο επικίνδυνος από πριν...» (ΦΩΤΟ)

Αυτά γίνονται δυστυχώς όταν υπάρχει ατιμωρησία και δεν έχει βρεθεί ένας αποφασισμένος Εισαγγελέας με παντελόνια να τους ρίξει στα μπουντρούμια και να πετάξει το κλειδί... - Παραμένει «ζούγκλα» ο ποταμός Λήλαντας όπως 2 χρόνια πριν που είχαμε και νεκρούς στη περιοχή από την βροχή και τις πλημμύρες που ακολούθησαν όπου όχι μόνο δεν έχει πάει φυλακή κανένας υπεύθυνος μέχρι σήμερα, αλλά δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη από την Εισαγγελία της Χαλκίδας...

Με ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που βλέπετε, η Επιτροπή Κατοίκων του Ληλαντίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον ποταμό Λήλαντα.

Όπως τονίζουν οι κάτοικοι:

«Η κατάσταση σήμερα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από πριν. Δείτε τους χωμάτινους τοίχους που υψώνονται στις εκβολές του Λήλαντα. ΚΑΙ σταμάτησαν τις εργασίες του πλωτού γερανού ΚΑΙ τα χώματα δεν τα απομάκρυναν. Δείτε τα σακιά με άμμο που χορτάριασαν, ξεράθηκαν και διαλύονται. Αυτό λογαριάζουν για μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας;»

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA