Ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ: «Φλέγεται» η Εύβοια! 2.788 επιβεβαιωμένα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα - Πάνω από τα μισά στον Δήμο Χαλκιδέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ: «Φλέγεται» η Εύβοια! 2.788 επιβεβαιωμένα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα - Πάνω από τα μισά στον Δήμο Χαλκιδέων

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Εύβοια και ειδικά στον Δήμο Χαλκιδέων που έχει την κακή τύχη να έχει σε τέτοιες καταστάσεις την χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει ποτέ σε όλους τους τομείς όπως για την δημόσια υγεία...

Κατά την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, που έχει γίνει εβδομαδιαία πλέον εδώ και λίγες μέρες, ανακοινώθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανά Νομό της Ελλάδας.

Μέσα σε 7 μέρες (11 εως 17 Ιουλίου 2022) στην Εύβοια καταγράφηκαν συνολικά 2.788 επιβεβαιωμένα κρούσματα και πάνω από τα μισά εντοπίζονται στο Δήμο Χαλκιδέων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακολουθούν με τριψήφιο αριθμό οι Δήμοι, Κύμης - Αλιβερίου, Ιστιαίας - Αιδηψού, Διρφύων - Μεσσαπίων, και με διψήφιο αριθμό οι Δήμοι, Ερέτριας, Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Καρύστου και Σκύρου.

Και όταν αναφέρουμε επιβεβαιωμένα κρούσματα εννοούμε τα άτομα που αισθάνθηκαν συμπτώματα και πήγαν να κάνουν τεστ και βγήκαν θετικά στον ιό.

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με την Εύβοια και συγκεκριμένα:

- Στην Φθιώτιδα καταγράφηκαν συνολικά 1.256 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Βοιωτία καταγράφηκαν συνολικά 1.167 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Φωκίδα καταγράφηκαν συνολικά 419 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Ευρυτανία καταγράφηκαν συνολικά 82 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA