Ο Τομεάρχης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Η οργή των πολιτών καθημερινά αυξάνεται, η κοινωνία βρίσκεται σε ένα τέλμα συνολικά και οι εκλογές για τον κ.Μητσοτάκη είναι μονόδρομος...» - Τι δήλωσε επίσης για την Βόρεια Εύβοια και την ΛΑΡΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Τομεάρχης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Η οργή των πολιτών καθημερινά αυξάνεται, η κοινωνία βρίσκεται σε ένα τέλμα συνολικά και οι εκλογές για τον κ.Μητσοτάκη είναι μονόδρομος...» - Τι δήλωσε επίσης για την Βόρεια Εύβοια και την ΛΑΡΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη...

Όπως ανέφερε η οργή των πολιτών καθημερινά αυξάνεται, και συνολικά η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε ένα τέλμα το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να δραπετεύσει με εκλογές και η διαφυγή με την προκήρυξη των εκλογών αποτελεί για τον ίδιο μονόδρομο.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση για τα δεινά που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα δώσει παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Πέραν των μαγειρεμένων δημοσκοπήσεων οι οποίες συνιστούν σήμερα το μοναδικό σωσίβιο σωτηρίας του κ.Μητσοτάκη προκειμένου να δημιουργήσει ένα κλίμα αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι η οργή των πολιτών καθημερινά αυξάνεται. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ενισχυμένο έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των εδρών...», τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης ο Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε για την Βόρεια Εύβοια, την οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την ΛΑΡΚΟ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA