Επίθεση με μπογιές και πέτρες στο γραφείο του κουνιάδου του Σήφη Βαλυράκη - «Η επίθεση σχετίζεται με τα κυκλώματα της Χαλκίδας...», δηλώνει με σιγουριά - Είχε καταγγείλει και στο EviaZoom.gr την συμμορία και τα κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας ενώ είχε καταθέσει μήνυση και στον Εισαγγελέα Δημήτρη Προκοπίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση με μπογιές και πέτρες στο γραφείο του κουνιάδου του Σήφη Βαλυράκη - «Η επίθεση σχετίζεται με τα κυκλώματα της Χαλκίδας...», δηλώνει με σιγουριά - Είχε καταγγείλει και στο EviaZoom.gr την συμμορία και τα κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας ενώ είχε καταθέσει μήνυση και στον Εισαγγελέα Δημήτρη Προκοπίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι καθώς αποφυλακίστηκαν μέσα σε ένα μήνα, ο κουνιάδος του μακαρίτη, Θανάσης Παπαθεοδώρου, όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, δέχτηκε επίθεση πριν λίγες μέρες με μπογιές και πέτρες στο αρχιτεκτονικό του γραφείο που βρίσκεται εκτός Εύβοιας...

Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, ανέφερε στον ΑΝΤ1 και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου:

«Είχαν πετάξει κάτι μεγάλες πέτρες στα τζάμια και στα μάρμαρα και μπογιά στην πόρτα. Προφανώς ήταν μια προειδοποίηση. Το σύστημα δείχνει τα δόντια του».

Η οικογένεια Βαλυράκη θεωρεί ότι η επίθεση αυτή σχετίζεται με την υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που πλέον μετά από κινήσεις της οικογένειας του εκλιπόντος βγήκε από το αρχείο που την είχε βάλει αρχικά ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρης Προκοπίου, -σε βάρος του οποίου έχουν καταθέσει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, κ.α.-, και ακολούθως με απόφαση της Εισαγγελέως Εφετών Βασιλικής Δεληστάθη, η υπόθεση βγήκε από το αρχείο και επέστρεψε στο στάδιο της κύριας ανάκρισης όπου ακολούθησε αρχικά η προφυλάκιση των δύο κατηγορούμενων ψαράδων από Ανακριτή της Χαλκίδας, που πήρε μετάθεση στη συνέχεια, και ακολούθως, μέσα σε ένα μήνα, έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει από Δικαστικούς Λειτουργούς των Δικαστηρίων Χαλκίδας και πλέον. όπως προαναφέραμε, έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι.

«Ασφαλώς και σχετίζεται η επίθεση με την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη και με τα κυκλώματα της Χαλκίδας. Εγώ προχώρησα σε μήνυση κατά αγνώστων», τόνισε στον ΑΝΤ1 και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Θανάσης Παπαθεοδώρου.

Σημειώνεται, για όσους δεν θυμούνται, ότι ο Θανάσης Παπαθεοδώρου είχε καταγγείλει, εδώ και αρκετούς μήνες, μιλώντας στο EviaZoom.gr και την αθηναϊκή εφημερίδα "ΜΠΑΜ", ότι υπάρχουν κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας και ότι ο Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η οικογένεια έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Επίσης επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας μαζί με τους συνεργάτες του αποτελεί μία συμμορία. (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα με τα βίντεο).

Δείτε τώρα στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί την αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για την επίθεση στο γραφείο του Θανάση Παπαθεοδώρου και τις δηλώσεις του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA