Χατζηγιαννάκης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σχέδιο, η κατρακύλα θα είναι χωρίς προηγούμενο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χατζηγιαννάκης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σχέδιο, η κατρακύλα θα είναι χωρίς προηγούμενο...»

«Δεν συμμερίζομαι τον αυτοθαυμασμό της κυβέρνησης νομίζω πως πλέον η φωτιά σταματάει κάθε φορά εκεί που είναι να σταματήσει, αφού φτάσαμε στις 22 Ιουλίου και δεν έχει γίνει κανένα σχέδιο...», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» και στους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο βουλευτής Εύβοια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης...

«Στηρίζονται μόνο στην επικοινωνία και προκαλούν αυτοθαυμαζόμενοι» τόνισε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προσθέτοντας πως:

«Προτίμησαν να επενδύσουν σε F35, Rafale, φρεγάτες αντί για ένα οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης καταστροφών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει για άλλη μια φορά αθωράκιστη τη χώρα».

Παράλληλα ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισήμανε:

«Έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για την κοινωνία. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σχέδιο. Προμηνύεται ένας σκληρός και κρύος χειμώνας. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η κυβέρνηση θα οξύνει το πολιτικό θερμόμετρο, θα προκαλεί συνέχεια όπως έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, μήπως και πείσει περισσότερους. Η κατρακύλα θα είναι χωρίς προηγούμενο...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA