Κτηνωδία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Αντιδήμαρχος που έσερνε τον αιμόφυρτο γάιδαρο με το αμάξι του - Σε λύκο ...τα έριξε ο δικηγόρος του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κτηνωδία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Αντιδήμαρχος που έσερνε τον αιμόφυρτο γάιδαρο με το αμάξι του - Σε λύκο ...τα έριξε ο δικηγόρος του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 63χρονος Αντιδήμαρχος Ζίτσας Ιωαννίνων μετά τη βάναυση κακοποίηση γαϊδάρου, τον οποίο και έσερνε για ένα ολόκληρο χιλιόμετρο με το αμάξι του...

Η λίμνη αίματος κατά μήκος του δρόμου μαρτυρά το βασανιστήριο του άτυχου ζώου.

Με σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα ο Αντιδήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος τελικά με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.

Το γαϊδουράκι αιμόφυρτο και αποκαμωμένο κείτεται στην άκρη του δρόμου, αφού προηγουμένως είχε συρθεί δεμένο πίσω από αγροτικό όχημα για πολλά μέτρα.

Είναι ο 63χρονος άντρας, εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και κτηνοτρόφος, που ακούγεται στο βίντεο ντοκουμέντο να λέει πως δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ενώ το ζώο σερνόταν πίσω από το αυτοκίνητο του.

Ανατριχίλα προκαλεί η αναλγησία του στο βίντεο ντοκουμέντο, με τον ίδιο να στρέφει αλλού το βλέμμα του και να διαβεβαιώνει τους σοκαρισμένους συγχωριανούς του πως το ζώο θα φύγει. 

«Λύκος τραυμάτισε το γαϊδούρι»

Ο δικηγόρος του αντιδημάρχου επανέλαβε για ακόμη μια φορά τη θέση του, ότι δηλαδή ο 63χρονος δεν αντιλήφθηκε ποτέ πως σέρνει έναν μεγάλο γάιδαρο με το αυτοκίνητο του.  Ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο, το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Με καθυστέρηση η αποπομπή του Αντιδημάρχου μετά την κατακραυγή...

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και μετά την κατακραυγή του κόσμου ζητήθηκε και η αποπομπή του Αντιδημάρχου, κάτι που έγινε τελικά μετά από μεγάλη καθυστέρηση.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA