Αμάρυνθος: «Άγρια» νύχτα με μεθυσμένη Γαλλίδα στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort» - Βγήκε γυμνή από το δωμάτιο Γάλλου και πήδηξε από το μπαλκόνι - «Δεν θυμάμαι τίποτα...», είπε στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αμάρυνθος: «Άγρια» νύχτα με μεθυσμένη Γαλλίδα στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort» - Βγήκε γυμνή από το δωμάτιο Γάλλου και πήδηξε από το μπαλκόνι - «Δεν θυμάμαι τίποτα...», είπε στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Πανικός επικράτησε στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort», που βρίσκεται στην Αμάρυνθο, στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (23-08-2022)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία 25χρονη Γαλλίδα, που φέρεται να εργάζεται στο ξενοδοχείο ως εποχική υπάλληλος, διασκέδαζε πίνοντας αλκοόλ με άλλες και άλλους ομοεθνείς της παρουσία επίσης και ενός Γάλλου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι μάνατζερ της 25χρονης (σ.σ. προσφέρει θέσεις εργασίας σε Γάλλους και Γαλλίδες σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις...) και στη συνέχεια η 25χρονη, όντας μεθυσμένη, βρέθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο δωμάτιο του Γάλλου άνδρα.

Διευκρινίζεται, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως όλα τα άτομα στην παρέα ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Στη συνέχεια και ενώ είχε πάει 3:00 τα ξημερώματα η 25χρονη βγήκε γυμνή στο μπαλκόνι του δωματίου και πήδηξε από αυτό στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου από ύψος περίπου 2 μέτρων. Άναυδοι οι παρευρισκόμενοι που την είδαν κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε σε λιπόθυμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκε και το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Ο Γάλλος άνδρας από την μεριά του τόνισε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ερέτριας που βρέθηκαν στο σημείο ότι δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα δηλώνοντας σοκαρισμένος για την πτώση της 25χρονης από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Το πρωί της Τρίτης περίπου στις 9:00 αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την 25χρονη, ωστόσο σύμφωνα, -πάντα με πληροφορίες και μαρτυρίες στο EviaZoom.gr-, η ίδια φέρεται να ήταν ελαφρά τραυματισμένη από την πτώση αλλά συνέχιζε να είναι και σε κατάσταση μέθης, ενώ απουσίαζε και διερμηνέας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην μπορέσουν να της πάρουν κατάθεση και αποχώρησαν.

Ακολούθως πήγαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας και σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσία αυτή την φορά ενός διερμηνέα, η ίδια το μόνο που φέρεται να είπε είναι ότι δεν θυμάται τίποτα...

Παράλληλα η 25χρονη υποβλήθηκε σε εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης δεν υπήρχε καμία σύλληψη και η προανάκριση ήταν σε εξέλιξη. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση εως τώρα για το περιστατικό.

Αυτό που διερευνάται είναι αν υπήρξε βιασμός της 25χρονης.

Για ότι νεότερο υπάρξει για αυτή την υπόθεση θα υπάρξει νέα ανάρτηση...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA