Fuel Pass 2 - Επιδότηση καυσίμων: «Κόβονται» όσοι δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση, δεν έχουν ασφαλίσει το όχημα και δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας - (Ολόκληρη η διαδικασία και τα ποσά) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Fuel Pass 2 - Επιδότηση καυσίμων: «Κόβονται» όσοι δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση, δεν έχουν ασφαλίσει το όχημα και δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας - (Ολόκληρη η διαδικασία και τα ποσά)

Άνοιξε η πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση καυσίμων και οι αιτήσεις θα γίνονται προοδευτικά με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, ενώ η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή μέχρι και τις 29 Αυγούστου 2022...

Συγκεκριμένα:

Στις 2 Αυγούστου 2022 αίτηση μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 4, 5, 6 και 7.

Στις 3 Αυγούστου 2022 αίτηση μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 8, 9 και 0.

Από τις 4 Αυγούστου 2022 είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων.

Ποιοι «κόβονται» αυτόματα

Όσοι δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση, δεν έχουν ασφαλίσει το όχημα και δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Τα ποσά

Η ενίσχυση για το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2022 ανέρχεται σε:

(α) 100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 85 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

(β) 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό μειώνεται σε 65 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

(γ) 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό μειώνεται σε 55 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

(δ) 60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό μειώνεται στα 45 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ποια στοιχεία χρειάζονται

Ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του και, ειδικότερα,τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Επίσης, συμπληρώνει και τον αριθμό του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού του.

Η αίτηση

Η είσοδος του φυσικού προσώπου-δικαιούχου στην ειδική εφαρμογή, με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet), στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr και θα επαναχρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες του Προγράμματος FuelPass.

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA