Μάντζος: «Προφανώς οι παρακολουθήσεις είναι λόγος για να πάει η χώρα σε εκλογές...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μάντζος: «Προφανώς οι παρακολουθήσεις είναι λόγος για να πάει η χώρα σε εκλογές...»

«Εάν οι παρακολουθήσεις είναι η νέα κανονικότητα συγγνώμη, δεν θα πάρουμε, προφανώς ένα βαθιά θεσμικό ζήτημα, όπως αυτό, είναι λόγος για να φτάσει η χώρα σε εκλογές...», τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος...

«Η νοσηρή υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη δεν είναι ατομική ή κομματική, αλλά αφορά στη Δημοκρατία και τους πολίτες. Εμείς επιμένουμε στην ανάγκη να διαλευκανθεί κατά πόσο οι υποθέσεις predator και ΕΥΠ είναι, μέσα από αυτήν τη διαβολική σύμπτωση, συνδεδεμένες», υπογράμμισε και προσέθεσε: «Εάν κάτι περιμένει ένας πολίτης στην Ελλάδα του 2022 είναι να μπορεί τουλάχιστον να μιλάει ελεύθερα και με ασφάλεια και με φυσικό λόγο και στο τηλέφωνό του και στις ηλεκτρονικές του επικοινωνίες», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς για το αν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά προσφυγή στις κάλπες, ο Δ. Μάντζος υπενθύμισε ότι «εμείς έχουμε ζητήσει εκλογές εδώ και τρεις μήνες στο δημόσιο διάλογο. Δεν μπορεί όμως ούτε η κυβέρνηση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να «εργαλειοποιούν» το ζήτημα για μικροκομματική εκμετάλλευση. Είναι άλλο πράγμα να ζητάς εμμονικά εκλογές χωρίς να μπορείς να τις προκαλέσεις -αποδείχθηκε με την πρόταση μομφής- και άλλο πράγμα να αποδεικνύεις καθημερινά με την πολιτική σου δουλειά την ανεπάρκεια της κυβέρνησης και την επικινδυνότητά της για τους θεσμούς».

Θεσμικό ζήτημα

Και στη συνέχεια της συνέντευξης ανέφερε πως «προφανώς ένα βαθιά θεσμικό ζήτημα, όπως αυτό, είναι λόγος για να φτάσει η χώρα σε εκλογές. Άλλωστε και το 2019 ένα από τα αιτήματα που οδήγησε την προηγούμενη κυβέρνηση στην έξοδο -όπως οδηγείται και αυτή- ήταν η διαχείριση των θεσμικών ζητημάτων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA