Ασφάλεια Θεσσαλονίκης: Μέλος εγκληματικής οργάνωσης 31χρονος από το Αλιβέρι Εύβοιας - 23 συλλήψεις συνολικά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ασφάλεια Θεσσαλονίκης: Μέλος εγκληματικής οργάνωσης 31χρονος από το Αλιβέρι Εύβοιας - 23 συλλήψεις συνολικά (ΦΩΤΟ)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 23 ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, από δύο και περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και από κοινού, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν από τέλη Μαΐου του 2021 έως τέλη Φεβρουαρίου του 2022...

Ανάμεσα στα 23 άτομα βρίσκεται και ένας 31χρονος που κατάγεται από το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και συγκεκριμένα από το Αλιβέρι.

Πρόκειται για τον Φώτη Ράμμο του Δημητρίου και της Σωτηρίας, γεννηθ. 05-09-1991:


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-334804 και 2310-334790 του Τμήματος Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Όπως τονίζεται η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 07-11-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA