Ο εκνευρισμός του Βέρτη με τον αστυνομικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που τραγουδούσε: «Ας μας γράψουν, να πάνε να ψάξουν τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι...» - Έκανε και παρατήρηση στους θαμώνες που κάπνιζαν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο εκνευρισμός του Βέρτη με τον αστυνομικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που τραγουδούσε: «Ας μας γράψουν, να πάνε να ψάξουν τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι...» - Έκανε και παρατήρηση στους θαμώνες που κάπνιζαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονος ήταν ο εκνευρισμός του Νίκου Βέρτη όταν κλιμάκιο της αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μετά από το λουκέτο που επέβαλλε ο κορονοϊός στα μαγαζιά διασκέδασης αλλά και την δικαστική περιπέτεια που είχε, επέστρεψε στην σκηνή για να τραγουδήσει στο μαγαζί που διατηρεί.

Σύμφωνα με το makthes, ο εξονυχιστικός έλεγχος των αστυνομικών που έψαξαν τα πάντα στο μαγαζί του προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Βέρτη, ο οποίος δεν δίστασε να εκφραστεί από την πίστα.

Ο ίδιος κατά την διάρκεια του ελέγχου για την κλίμακα του ήχου, κάλεσε το κοινό να φωνάξει και να χειροκροτήσει δυνατά, προκειμένου να αποδείξει ότι το ίδιο το χειροκρότημα αρκεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ.

Μάλιστα κάλεσε τους αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο στις γειτονιές για διαρρήκτες, αντί να ελέγχουν τον ήχο στο μαγαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε και το κοινό τον αποθέωσε. Ο ίδιος συνέχισε το τραγούδι και ακούστηκε να λέει σε συνεργάτη του: «ας μας γράψουν».

Ο Νίκος Βέρτης ωστόσο δεν δίστασε να κάνει παρατήρηση και στους θαμώνες που κάπνιζαν, σημειώνοντας ότι το κάπνισμα απαγορεύεται και ότι ο ίδιος θα πληρώσει το πρόστιμο.

Όπως είπε:

«Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA