Παραλία Λιμνιώνα - Επίθεση Ροτβάιλερ στον 6χρονο Μάριο: Ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας ο 41χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου που κατασπάραξε τον ανήλικο που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Λιμνιώνα - Επίθεση Ροτβάιλερ στον 6χρονο Μάριο: Ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας ο 41χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου που κατασπάραξε τον ανήλικο που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες θρίλερ εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (30-07-2022) στη γνωστή παραλία του Λιμνιώνα του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 6χρονος Μάριος έκανε μαζί με την οικογένειά του ολιγοήμερες διακοπές στην Εύβοια και είχαν πάει για μπάνιο στη παραλία του Λιμνιώνα όταν ξαφνικά ένα ροτβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη και δάγκωσε τον ανήλικο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο θώρακα και στο κεφάλι. Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 6χρονο Μάριο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου στο τέλος διακομίστηκε στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο 41χρονος, κάτοικος Χαλκίδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων - Μεσσαπίων και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και από το δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου έγιναν και αποκλειστικές δηλώσεις από νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Ψαχνών και από εκπαιδευτή σκύλων:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA