Πνιγμός 15χρονου στη θάλασσα της Χαλκιδικής - «Δεν ήξερε καλό κολύμπι...», λένε συγγενείς και φίλοι του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πνιγμός 15χρονου στη θάλασσα της Χαλκιδικής - «Δεν ήξερε καλό κολύμπι...», λένε συγγενείς και φίλοι του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 15χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, στα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής, που είχε πάει με τους φίλους του για μπάνιο...

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Ο 15χρονος βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στην στεριά νεκρός, με τους φίλους και τους διασώστες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.

Ο ξάδερφος και οι φίλοι που ήταν μαζί με τον 15χρονο στη θάλασσα βρίσκονται σε σοκ, προσπαθώντας ακόμη να εξηγήσουν πώς ο Τάσος πνίγηκε ενώ ήταν δίπλα τους.

Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.

Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι, περιμένουν τώρα απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις που ίσως ρίξουν φως στα τυχόν αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA