Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτό είναι το νεαρό ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Γαλαξίδι - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για να μην πατήσουν νεκρό σκυλί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο: Αυτό είναι το νεαρό ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Γαλαξίδι - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για να μην πατήσουν νεκρό σκυλί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (20-08-2022) στην είσοδο για το Γαλαξίδι, με τα δύο παιδιά 21 και 24 ετών αντίστοιχα, να επιστρέφουν από νυχτερινή διασκέδαση...

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί. Δυστυχώς, τα δύο παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Γαλαξίδι και μια 21χρονη από την Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλί στον δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο δέντρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA