Βρεττός - Δεληγιάννη: Πότε θα γίνει τελικά ο γάμος του Κουμιώτη τραγουδιστη; Κρατάνε μυστικό την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρεττός - Δεληγιάννη: Πότε θα γίνει τελικά ο γάμος του Κουμιώτη τραγουδιστη; Κρατάνε μυστικό την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

Ο Κουμιώτης τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του Αναστασία Δεληγιάννη, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...

Ο γάμος του ζευγαριού θα λάβει χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Βρεττού στην Κύμη (;), με την ακριβή ημερομηνία ωστόσο να παραμένει μυστικό όπως και άλλες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «REAL NEWS», τα πάντα για τον γάμο είναι έτοιμα. Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη έχουν οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες τόσο του μυστηρίου όσο και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει, αλλά τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό μέχρι σήμερα, προφανώς γιατί αυτό θέλουν οι ίδιοι.

Παράλληλα για τους καλεσμένους που θα καταφθάσουν στην Κύμη από την Αθήνα ακούγεται ότι έχει διασφαλιστεί διαμονή σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA