Χαλκίδα: 46χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας και «έσβησε» στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 46χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας και «έσβησε» στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον 46χρονο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, Βασίλη Μυστριώτη που υπηρετούσε για χρόνια στη πόλη της Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας το πρωί της Δευτέρας (08-08-2022) και αφού μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας διακομίστηκε στη συνέχεια στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου κατέληξε τελικά την Τρίτη (09-08-2022).

Ο 46χρονος είχε ασχοληθεί επίσης ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο παίζοντας και στον Ηρακλή Ψαχνών παλαιότερα, ο οποίος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του. Διέμενε στα Ψαχνά και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε επίσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αριστείδης Καψιώχας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (10-08-2022) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά.

Ο άτυχος Βασίλης Μυστριώτης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA