Χαλκίδα: Θρίλερ με την Μαρία Καϊμακούδη που βρέθηκε νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου - Όχημα φέρεται να την παρέσυρε και να την εγκατέλειψε ή παίζει κάτι άλλο; - Καμία εξέλιξη από τις έρευνες μέχρι στιγμής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θρίλερ με την Μαρία Καϊμακούδη που βρέθηκε νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου - Όχημα φέρεται να την παρέσυρε και να την εγκατέλειψε ή παίζει κάτι άλλο; - Καμία εξέλιξη από τις έρευνες μέχρι στιγμής

Ήταν στις 2:40 τα ξημερώματα της Κυριακής (07-08-2022) όταν διερχόμενος εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την 72χρονη Μαρία Καϊμακούδη, η οποία κείτονταν νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου έξω από την ΔΕΗ Χαλκίδας στη περιοχή Δύο Δέντρα. Ασθενοφόρο στη συνέχεια την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

Ένα πιθανό σενάριο, σύμφωνα με κάποια ευρήματα, φέρεται να είναι ότι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από όχημα και ο/η οδηγός να την εγκατέλειψε.

Οι έρευνες της αστυνομίας ναι μεν βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα και το ερώτημα για τα αίτια του θανάτου της παραμένει αναπάντητο και ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες μετά το τραγικό συμβάν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA