Αυτός είναι ο εκπαιδευτικός και παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο εκπαιδευτικός και παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή εκπομπών, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων στη Μεσσηνία...

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Σερεμετάκη Θεόδωρο του Γεωργίου και της Άννας, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1960.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της σύλληψης

Προηγήθηκε καταγγελία νεαρής κοπέλας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντος στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA