Τα ΒΙΝΤΕΟ που διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ: Έριξαν χημικά και στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα ΒΙΝΤΕΟ που διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ: Έριξαν χημικά και στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου

Βίντεο που δείχνει τη χρήση χημικών στη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου...

Ειδικότερα, από χθες το βράδυ κυκλοφορούν καταγγελίες σχετικά με τη χρήση χημικών από αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο του Πανεπιστημίου και ενώ πλήθος φοιτητών ήταν συγκεντρωμένο στο προαύλιο της Φιλοσοφικής παρακολουθώντας τη συναυλία.

Η ΕΛ.ΑΣ με σημερινή της ανακοίνωση ανέφερε ότι δεν έγινε χρήση χημικών στη συναυλία, αλλά απώθησε «με τη χρήση ενδεδειγμένων μέσων και τακτικών», χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τις τακτικές αυτές, ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που περιφρουρούσαν την κατασκευή νέας Βιβλιοθήκης στο τμήμα Γεωπονίας.

Όπως φαίνεται ωστόσο σε βίντεο που κυκλοφορεί, λίγα μόλις μέτρα από το πλήθος της συναυλίας, καπνοί χημικών κάνουν την εμφάνισή τους, με τον κόσμο να απομακρύνεται από το σημείο που έρχονται οι καπνοί.

Λίγα λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο ο κόσμος απομακρύνεται όλο και πιο γρήγορα και πανικόβλητα από το σημείο των καπνών και η συναυλία διακόπτεται.

Σημειώνεται μάλιστα, ότι το Τμήμα Γεωπονίας απέχει περίπου 400 μέτρα από το Τμήμα Φιλοσοφικής, επομένως ακόμα και αν τα «ενδεδειγμένα μέτρα» που χρησιμοποίησε η Αστυνομία για να απωθήσει τα άτομα που καταγγέλει ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι καπνοί δεν θα έφταναν ή δεν θα ήταν τόσο έντονοι μέχρι τον χώρο της συναυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA