Δικηγόρος καταγγέλλει αστυνομικούς: «Κακοποίησαν γυναίκα και την λήστεψαν, άρχιζε να φωνάζει "βοήθεια" και την άφησαν...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικηγόρος καταγγέλλει αστυνομικούς: «Κακοποίησαν γυναίκα και την λήστεψαν, άρχιζε να φωνάζει "βοήθεια" και την άφησαν...»

Σε μία σοβαρή καταγγελία για αστυνομική βία στα Εξάρχεια προχώρησε η δικηγόρος Άννυ Παπαρρούσου...

Σύμφωνα με όσα αναφέρει όλα έγιναν, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (09-09-2022) όταν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο εργοτάξιο του μετρό επιτέθηκαν φραστικά σε μία γυναίκα που απλώς περνούσε από το σημείο για να πάει να πάρει το μηχανάκι της από την οδό Τσαμαδού. Όταν εκείνη απάντησε, οι αστυνομικοί την τράβηξαν μέσα στο εργοτάξιο του μετρό, που περιστοιχίζεται από λαμαρίνες, και την κακοποίησαν και την ξυλοφόρτωσαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και οι αστυνομικοί την άφησαν. Η ίδια αναφέρει ότι όταν κατάφερε να βγει από το εργοτάξιο του μετρό, διαπίστωσε ότι έλειπαν χρήματα από την τσάντα της, και συγκεκριμένα το ποσό των 100 ευρώ.

Ολόκληρη η καταγγελία της:

«Το βράδυ της Παρασκευής εκτός από τις παράνομες συλλήψεις και προσαγωγές, τις κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες, καταγράφηκε και το ακόλουθο περιστατικό: Γυναίκα που πάει να πάρει το μηχανάκι της από την Τσαμαδού στοχοποιείται από τους αστυνομικούς-φρουρούς της λαμαρίνας και την τραμπουκίζουν. Εκείνη απαντά και η λαμαρίνα ανοίγει.

Την τραβούν μέσα στο εργοτάξιο και την κακοποιούν. Επειδή φώναξε βοήθεια και υπήρχε κόσμος έξω, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το γνωστό έργο τους και ύστερα από λίγο την άφησαν να φύγει με μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά αρτιμελή.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι της έλειπαν τα 100 ευρώ που είχε στην τσάντα της.Το αυθαίρετο εργοτάξιο της Πλατείας Εξαρχείων ανοίγει που και που και λειτουργεί και ως άντρο βασανιστών και κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA