Εξεταστική Επιτροπή: Ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ επέμεινε στο απόρρητο και ο νυν χαρακτήρισε νόμιμες τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη & Κουκάκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξεταστική Επιτροπή: Ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ επέμεινε στο απόρρητο και ο νυν χαρακτήρισε νόμιμες τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη & Κουκάκη (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ επικαλέστηκε για μια ακόμα φορά το απόρρητο ενώπιον των μελών της Eξεταστικής Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά αποτέλεσμα δεν φαίνεται να υπάρξει...

Η κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα φέρεται να διήρκησε πάνω από 3 ώρες χωρίς ωστόσο να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν.

Αντίθετα ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης κατέθεσε πως και εκείνος δεσμεύεται από το απόρρητο, αλλά επισήμανε πως η ΕΥΠ δεν έχει υπογράψει συμβάσεις με τις εταιρείες Krikel & Intellexa και πως η ΕΥΠ δεν χρησιμοποίησε κανένα παράνομο λογισμικό όπως το περιβόητο Predator.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως κάθε επισύνδεση που φέρει υπογραφή Εισαγγελέα, είναι νόμιμη, σημειώνοντας πως η νόμιμη διαδικασία ακολουθήθηκε και στις υπόθεσεις Ανδρουλάκη και Κουκάκη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA