Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη Ευρυδίκη - Είχε κάνει μήνυση στον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και εξαφανίστηκε μία ημέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για την 48χρονη Ευρυδίκη - Είχε κάνει μήνυση στον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και εξαφανίστηκε μία ημέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες από στεριά και από θάλασσα για την 48χρονη μητέρα, η οποία εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία την περασμένη Πέμπτη και μέχρι σήμερα παραμένει αγνοούμενη...

Εξαφανίστηκε μία ημέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου

Στενοί της φίλοι μιλώντας στο STAR, κάνουν λόγο για μία κοπέλα έξω καρδιά. Ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας, δηλώνουν συγκινημένοι. Η Τατιάνα Καλλέργη συνάδελφος της Ευρυδίκης στο μικροβιολογικό ιατρείο με κόπο συγκρατεί τα δάκρυα της. Όπως αποκαλύπτει γνώριζαν ότι είχε προβλήματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η 48χρονη είχε αλλάξει. Έδειχνε πιεσμένη και δεν είχε σχέση με την χαρούμενη δραστήρια γυναίκα που ήταν. Τον Αύγουστο πήρε μέρος ακόμα και σε αγώνες αυτοκινήτου στην περιοχή της. Ήταν η μοναδική γυναίκα και ήταν περήφανη για αυτό.

Η Ευρυδίκη καταγγέλλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία στις 19 Σεπτεμβρίου. Ενώ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα λιποθυμά και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο .

Την ίδια ημέρα ο σύζυγος συλλαμβάνεται, οδηγείται την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στο δικαστήριο. Οι δύο σύζυγοι δίνουν το παρών στη δίκη στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά η διαδικασία αναβάλλεται για αρχές Οκτωβρίου. Η Ευρυδίκη εξαφανίζεται μία ημέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου.

Η τελευταία επικοινωνία της 48χρονης μητέρας

 Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις τελευταίες σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών. Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε η 48χρονη γυναίκα, την Τετάρτη, μια ημέρα πριν εξαφανιστεί. 

Η τελευταία επικοινωνία της γυναίκας πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα με το STAR, ήταν με τον δικηγόρο της στον οποίο περιέγραψε πού βρισκόταν. Η 48χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της ότι είναι μόνη της και με αυτά τα δύο στοιχεία ο δικηγόρος ο οποίος έχει αντιληφθεί οτι η γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενημέρωσε τον σύζυγό της. Εκείνος τότε κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας, είναι η σύζυγος μου». 

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι την Πέμπτη, την ημέρα, δηλαδή, της εξαφάνισης, με την 48χρονη επικοινώνησε η μητέρα της για να της πει ότι την περιμένει για φαγητό με την γυναίκα να απαντά ότι θα πάει στη Λαμία για κάποια ιατρική εξέταση.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA