Εξεταστική Επιτροπή Gate: Κατέθεσε ο Διοικητής της ΑΔΑΕ και δείχνει ως υπεύθυνη την Εισαγγελέα της ΕΥΠ η οποία τόνισε μάλιστα ότι δεν ελέγχεται από κανέναν - Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την δράση της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξεταστική Επιτροπή Gate: Κατέθεσε ο Διοικητής της ΑΔΑΕ και δείχνει ως υπεύθυνη την Εισαγγελέα της ΕΥΠ η οποία τόνισε μάλιστα ότι δεν ελέγχεται από κανέναν - Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την δράση της (ΦΩΤΟ)

Ντόμινο αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κατάθεση του Διοικητή της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων βάζοντας στο «κάδρο» την Εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, η οποία μάλιστα ανέφερε πως είναι ανέλεγκτη, το οποίο τι σημαίνει; ότι δηλαδή δεν ελέγχεται ή δεν μπορεί να ελεγχθεί, κάτι που είναι η πικρή αλήθεια όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές πως κανένας Δικαστικός Λειτουργός δεν ελέγχεται ότι και αν αποφασίσει και παραμένει ατιμώρητος και όταν παρανομεί...

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Χρήστου Ράμμου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «έδειξε» την Εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, που είναι μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ζήτησε εκπροσωπώντας ολόκληρο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς της Εισαγγελέως της ΕΥΠ.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τζανακόπουλος:

«Όπως αποτυπώνεται και στη σχετική έκθεση, στο σχετικό πρακτικό της ΑΔΑΕ, υπήρξε άρνηση συνεργασίας από τον νυν Διοικητή της ΕΥΠ κ. Δεμίρη και την ίδια στιγμή η δήλωση της αρμοδίας Εισαγγελέως ότι θεωρεί τον εαυτό της ανέλεγκτο.

Σχετικά με όλα αυτά, είναι προφανείς οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη, αλλά είναι και προφανής η ανάγκη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να κινηθεί άμεσα ώστε να ελέγξει την κατά τη γνώμη της ανέλεγκτη κυρία Εισαγγελέα που έχει την αρμοδιότητα για την ΕΥΠ.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε και μέσα από την Εξεταστική Επιτροπή και μέσα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, αλλά και με κάθε άλλο νόμιμο μέσο να δουλεύουμε ώστε να λάμψει όλη η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στα πρόσωπα που αρμόζει».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA