Ήταν νεκρή για μέρες μέσα σε πάπλωμα: Η 35χρονη που δολοφονήθηκε και ο Πακιστανός σύντροφος της που παραμένει άφαντος και αναζητείται (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ήταν νεκρή για μέρες μέσα σε πάπλωμα: Η 35χρονη που δολοφονήθηκε και ο Πακιστανός σύντροφος της που παραμένει άφαντος και αναζητείται (ΦΩΤΟ)

Άφαντος παραμένει ο Πακιστανός σύντροφος της 35χρονης Ιωάννας από τη Λάρισα που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (08-09-2022), ως αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας - Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, μιας και ο άνδρας θεωρείται βασικός ύποπτος...

Το χρονικό της αποκάλυψης

Η έντονη δυσοσμία που φαινόταν να προέρχεται από πολυκατοικία στην οδό Παπαναστασίου, ήταν το γεγονός που έκανε για πρώτη φορά τους κατοίκους της περιοχής να ενδιαφερθούν. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στην πολυκατοικία, αποφάσισε να διερευνήσει από που προερχόταν τελικά η δυσοσμία και γι’ αυτό κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Εκεί αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος, το οποίο «πάγωσε» τη Λάρισα μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση της 35χρονης που μπαινόβγαινε στο διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας με τον σύντροφο της αλλά την τελευταία εβδομάδα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η 35χρονος και ο Πακιστανός σύντροφος της που θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της:

Η οσμή του θανάτου

Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου η αστυνομία δέχεται κλήση από τη γυναίκα που πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα, και μετέβη στο σημείο. Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν, κατέβηκαν τα σκαλιά που οδηγούσαν στο υπόγειο και αμέσως η δυσοσμία, που ακόμα επικρατεί στο σημείο, κυρίευσε την όσφρηση τους.

Ήταν η μυρωδιά από το άψυχο σώμα της γυναίκας που βρήκαν οι αστυνομικοί στο μικρό υπόγειο διαμέρισμα, τυλιγμένο με ένα πάπλωμα και που ήταν ήδη σε αποσύνθεση.

Μια εβδομάδα νεκρή – άφαντος ο σύντροφος

Αρχικά η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι η γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά η κατάσταση ξεκαθάρισε όταν έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης. Η δική του πρώτη εκτίμηση μετέτρεψε το υπόγειο της Παπαναστασίου σε τόπο εγκλήματος.

Όπως δήλωσε την επόμενη μέρα στα ΜΜΕ ο ιατροδικαστής, η γυναίκα έφερε «συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από θλών αμβλύ όργανο», ενώ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το θάνατο της γυναίκας ήταν η μια εβδομάδα.

Κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν το πρωί της Παρασκευής (09-09-2022) κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ και στην αστυνομία έφτασαν πληροφορίες στο παρελθόν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, η γυναίκα ήταν πάντα μαζί με τον άντρα στις διάφορες δουλειές τους. Το μέρος που ζούσαν ήταν το μικρό διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Εκεί που η γυναίκα όπως όλα δείχνουν άφησε την τελευταία της πνοή. Σε ένα μικρό, ακατάστατο και ανήλιο δωμάτιο.

Πληροφορίες: Larissanet.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA