Νεκρός από ατύχημα στη Θεσσαλονίκη ο αδελφός της πασίγνωστης Χαλκιδέας ιατροδικαστή Χαράς Σπηλιοπούλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός από ατύχημα στη Θεσσαλονίκη ο αδελφός της πασίγνωστης Χαλκιδέας ιατροδικαστή Χαράς Σπηλιοπούλου (ΦΩΤΟ)

Νοσηλευόταν για μέρες σε νοσοκομείο και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος Χαλκιδέος Σπήλιος Σπηλιόπουλος, ο οποίος είναι αυτοκινητιστής στο επάγγελμα και διέμενε μόνιμα στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας, τραυματίστηκε σοβαρά πριν 10 μέρες και ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο 60χρονος φέρεται να έκανε εργασίες στον "ουρανό" της νταλίκας του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με σφοδρότητα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν εκεί και μάλιστα είχε μεταφερθεί στην εντατική.

Ωστόσο μόλις πριν λίγα 24ωρα άφησε την τελευταία του πνοή, κάτι που μαθεύτηκε μόλις σήμερα Σάββατο (10-09-2022) όπου έγινε και η κηδεία του στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Ο 60χρονος θανών ήταν αδελφός της -επίσης- Χαλκιδέας και πασίγνωστης ιατροδικαστή Χαράς Σπηλιοπούλου, η οποία είναι Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια στο Εργαστήριο Ιατρικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ.

Ο 60χρονος Σπήλιος Σπηλιόπουλος και η αδελφή του, πασίγνωστη ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA