Μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία Γιάννη Μακρή: Ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο - Ο Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος των δύο Βούλγαρων που καταδικάστηκαν πρωτόδικα για την εκτέλεση του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία Γιάννη Μακρή: Ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο - Ο Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος των δύο Βούλγαρων που καταδικάστηκαν πρωτόδικα για την εκτέλεση του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε και θα συνεχιστεί στις 12 Οκτωβρίου 2022 στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η δίκη των δύο κατηγορουμένων, αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής, για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα Αττικής...

Οι δύο Βούλγαροι, που είχαν συλληφθεί από την Ασφάλεια Αττικής, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα για την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία. Συγκεκριμένα ο 34χρονος Βούλγαρος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ως δράστης της δολοφονίας και ο 38χρονος αδελφός τους σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια και ακολούθως είχαν προφυλακιστεί και οδηγήθηκαν στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται πως ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ένας 34χρονος δολοφονήθηκε λίγους μήνες πριν στην Βουλγαρία.

Οι δύο Βούλγαροι:Ενώπιον του Εφετείου, οι δύο Βούλγαροι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ δικηγόρος τους έχει αναλάβει ο δικηγόρος της Χαλκίδας, Θανάσης Τάρτης.

Ο Θανάσης Τάρτης:
Το θύμα είχε δεχθεί πυρά από εννιάρι πιστόλι, την ώρα που πλησίαζε το αυτοκίνητό του. Ο δράστης, όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να διαφύγει, τον ακολούθησε και του έριξε την χαριστική βολή. Η δολοφονία είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής:
Παρούσα στο Εφετείο είναι από την αρχή η χήρα του επιχειρηματία, Βικτωρία Καρύδα, η οποία είναι η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε για την δολοφονία του συζύγου της.

Η Βικτώρια Καρύδα ανέφερε με σιγουριά ότι οι δύο Βούλγαrοι είναι οι δράστες της δολοφονίας ενώ επισήμανε ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει βρει τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή της δολοφονίας κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Με την έναρξη της δίκης στο Εφετείο η πολιτική αγωγή και συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε στο δικαστήριο ότι έχει υποβάλλει αίτημα στις αρμόδιες αρχές των Φυλακών Κορυδαλλού, την ΕΛΑΣ και την Europol ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες δολοφονίας βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ο οποίος, σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας του θύματος, δολοφονήθηκε λίγο πριν την προηγούμενη δίκη.

Από την άλλη, ο δικηγόρος των δύο Βούλγαρών, Θανάσης Τάρτης, τονίζει ότι οι πελάτες του είναι αθώοι.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA