Νέα Δημοσκόπηση από τον ΑΝΤ1: Μπροστά η ΝΔ με 8,7 μονάδες και οι απαντήσεις των πολιτών.... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Δημοσκόπηση από τον ΑΝΤ1: Μπροστά η ΝΔ με 8,7 μονάδες και οι απαντήσεις των πολιτών.... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου την Δευτέρα (26-09-2022) παρουσιάστηκε το Α’ μέρος της  μεγάλης μηνιαίας δημοσκόπησης της MARC για τον ΑΝΤ1...

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη, οι Έλληνες πολίτες απαντούν στο ερώτημα ποια είναι η στάση τους απέναντι στην ενεργειακή κρίση, τις ανατιμήσεις και τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC Θωμάς Γεράκης παρουσίασε τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που αποτυπώνουν τις απόψεις των πολιτών σχετικά με τις Τουρκικές προκλήσεις σε κλιμάκωση, οι Έλληνες πολίτες αξιολογούν την εθνική στρατηγική στα ελληνοτουρκικά και αποκαλύπτουν τι σκέφτονται για τους Τούρκους.

Η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 8,7 μονάδες με το κόμμα της κυβέρνησης να λαμβάνει το 32,8% των ερωτηθέντων. Τρίτο σε πρόθεση ψήφων είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,4% με το ΚΚΕ να συγκεντρώνει το 5,4% την Ελληνική Λύση το 4,1 και το ΜεΡΑ25 το 2,8%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 10%.

Δείτε ολόκληρη την δημοσκόπηση στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA