Ο Φώτης Σερέτης για την «Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών Υγείας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Φώτης Σερέτης για την «Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών Υγείας»

Ο Διοικητής 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στο EviaZoom.gr:

«Ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας στις 17 Σεπτεμβρίου έκαστου έτους αποτελεί ημέρα γιορτής της πρόληψης και της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Οι Επισκέπτες Υγείας ανήκουν στην ειδικότητα των επαγγελματιών υγείας της Δημόσιας Υγείας που με την παροχή των υπηρεσιών τους στην πρόληψη, στην αγωγή και στην προαγωγή της υγείας, συνδράμουν διαχρονικά στη διατήρηση και στη βελτίωση του επιπέδου υγείας του πληθυσμού.

Ο φετινός εορτασμός σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας επικεντρώνεται σε δράσεις ευαισθητοποίησης και αγωγής υγείας σχετικά με την Παχυσαρκία, την πρόληψη, την αναγνώριση και την αντιμετώπισή της.

Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας επικροτεί την ανάπτυξη των δράσεων πρόληψης της παχυσαρκίας και στέκεται αρωγός σε παρεμβάσεις των δομών υγείας της ΠΦΥ για την ανάδειξη της αξίας της υγιεινής διατροφής και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό, η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και τον επαγγελματισμό των Επισκεπτών Υγείας στη διαχείριση της πανδημίας, στη στήριξη της λειτουργίας των Εμβολιαστικών Κέντρων και την σταθερή συνδρομή τους στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, τους εύχεται χρόνια πολλά με υγεία για όλους!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA