Στην Ελλάδα την Δευτέρα ο Μαρσέλο - Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με την μεταγραφή που έκανε ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στην Ελλάδα την Δευτέρα ο Μαρσέλο - Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με την μεταγραφή που έκανε ο Μαρινάκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέλανε τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και την Ευρώπη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την μεταγραφή του 34χρονου Βραζιλιάνου Μαρσέλο από την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε και την φετινή κούπα του Champions League πριν λίγους μήνες τον Μάιο του 2022...

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον 34χρονο Μαρσέλο και ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ χαφ της ιστορίας γίνεται μέλος της ομάδας του Πειραιά. Μάλιστα έδωσαν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα, μιας και τα είχαν βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1988, ο 34χρονος σούπερ σταρ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια αυτών των 16 ετών πραγματοποίησε 546 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και κατέστη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της, αλλά κι εκείνος με τα περισσότερα τρόπαια (25). Κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο. Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013). Προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε».
Όπως έγινε γνωστό ο Μαρσέλο θα έρθει στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (05-09-2022)
προκειμένου να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού και αναμένεται να γίνει χαμός κατά την άφιξη του Βραζιλιάνου.

Η μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε μερικά από αυτά:

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA