Rapid tests την Πέμπτη (29/9) σε Αρτάκη, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα... : Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Rapid tests την Πέμπτη (29/9) σε Αρτάκη, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα... : Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους όπως έγινε και την Πέμπτη (29-09-2022) όπου διενήργησαν rapid tests σε Αρτάκη, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα, Λιβαδειά, κ.α. ...

Δείτε τι έδειξαν τα αποτελέσματα:

Στη Νέα Αρτάκη:

Προσήλθαν στο δημαρχείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 29 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 4 άτομα. Πρόκειται για 3 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 47 έτη.

Στα Λουτρά Αιδηψού:

Προσήλθαν στην αίθουσα του ΟΛΝΕ της περιοχής για να κάνουν rapid test 12 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 4 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 65 έτη.

Στη Θήβα Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο πνευματικό κέντρο της περιοχής για να κάνουν rapid test 95 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 8 άτομα. Πρόκειται για 4 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 57 έτη.

Στη Λιβαδειά Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο παλαιό δημαρχείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 62 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 8 άτομα. Πρόκειται για 2 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 68 έτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA