Ερέτρια: Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Τι λέει στο EviaZoom.gr η υπάλληλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ - Τι λέει στο EviaZoom.gr η υπάλληλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) η ένοπλη ληστεία έγινε περίπου στις 20:20 το βράδυ του Σαββάτου (01-10-2022) σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ερέτρια...

Στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μιλάει αποκλειστικά η υπάλληλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κουκουλοφόρους ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημα (σ.σ. ο ένας κρατούσε όπλο) οι οποίοι αφού άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο, στη συνέχεια διέφυγαν με τον συνεργό τους που τους περίμενε στο αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Β΄Ομάδας ΟΠΚΕ.

Η ίδια τόνισε τα εξής:

«Καθόμουνα εδώ και τους βλέπω να αρχίζουν να κλωτσάνε την πόρτα για να μπούνε μέσα στο μαγαζί. Με τη μία σηκώνομαι και λέω "τι κάνετε εκεί τρελοί είστε;" και φεύγω μέσα γιατί δεν ακούγανε συνέχιζαν να την κλωτσάνε την πόρτα... Βλέπουνε οι υπόλοιποι που είναι μέσα ότι κάτι γίνεται γιατί ήταν πολύ μεγάλος ο θόρυβος που έκανε η πόρτα και τρέξανε μαζί μου από πίσω. Αυτό έγινε 20:20 εκεί.... Με τις κλωτσιές σπάσανε την πόρτα και μπήκανε και πήρανε τα λεφτά από το ταμείο. Ο ένας από τους δύο κρατούσε όπλο...»

Ακούστε τα όσα δήλωσε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA