Ερέτρια: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη οι ληστές που άρπαξαν 1.000 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ - «Έρχονται» αποκλειστικές δηλώσεις - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ που απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη οι ληστές που άρπαξαν 1.000 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ - «Έρχονται» αποκλειστικές δηλώσεις - Οι ΕΙΚΟΝΕΣ που απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ένοπλη ληστεία έγινε περίπου στις 20:20 το βράδυ του Σαββάτου (01-10-2022) σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ερέτρια...

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά η υπάλληλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κουκουλοφόρους ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημα (σ.σ. ο ένας κρατούσε όπλο) οι οποίοι αφού άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο, στη συνέχεια διέφυγαν με τον συνεργό τους που τους περίμενε στο αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Β΄Ομάδας ΟΠΚΕ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες (το αυτοκίνητο, την ένδυση των ληστών, το όπλο και τα χρήματα που άρπαξαν) που απέστειλε η ΕΛ.ΑΣ στο EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA