Ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου «κατεβαίνει» υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων - Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου «κατεβαίνει» υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων - Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ)

Με ανακοίνωση που απέστειλε σήμερα, Δευτέρα (31-10-2022) στο EviaZoom.gr ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου γνωστοποιεί ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων στις δημοτικές εκλογές του 2023...

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση που απέστειλε:

«Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημήτρη Ανδρέου

Είναι κοινή διαπίστωση, ότι η τετραετία που πέρασε ήταν μια χαμένη τετραετία για τη Χαλκίδα. Όχι μόνο δεν υπήρξε οποιαδήποτε πρόοδος, τουναντίον, η καθημερινότητα των κατοίκων έγινε αφόρητη. Το κατάντημα το διαπιστώνουμε καθημερινά. Κοινή απαίτηση των δημοτών της Χαλκίδας είναι αυτή η κατάσταση, επιτέλους να αλλάξει.

Ο Δήμος δεν χρειάζεται σωτήρες. Ανθρώπους που αγαπούν την πόλη χρειάζεται ,που έχουν γνώση των προβλημάτων και κυρίως την διάθεση και την ικανότητα να τα λύσουν. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες με την ψήφο τους και διοικούν τον Δήμο σήμερα ,έχουν συναίσθηση των υποχρεώσεων τους. Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στο συνδυασμό που θα καταρτίσω με τους συνεργάτες μου έχουν θέση όλοι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη, έχουν γνώση των προβλημάτων και διάθεση να εργαστούν, για ένα καλύτερο αύριο. Κανείς δεν περισσεύει, εφόσον έχει τη θέληση να προσφέρει για την πόλη του και την Δημοτική Ενότητά του.

Είμαι βέβαιος πως μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου, μπορούμε να φτιάξουμε την πόλη που μας αξίζει. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.

Μόνο δουλειά και συνέπεια στην εντολή των πολιτών.

Χαλκίδα 31-10-2022 

Δημήτρης Ανδρέου Δικηγόρος, Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA