Παραδόθηκε παρουσία δικηγόρου σε αστυνομικό τμήμα ο 26χρονος που μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές 58χρονο επιχειρηματία σε καντίνα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραδόθηκε παρουσία δικηγόρου σε αστυνομικό τμήμα ο 26χρονος που μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές 58χρονο επιχειρηματία σε καντίνα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως έχει γίνει γνωστό, επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής (28-10-2022), πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα με την οποία ήταν μαζί για 12 χρόνια...

Ο 58χρονος επιχειρηματίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, βρισκόταν σε καντίνα στη περιοχή Βαρυμπόμπη Αττικής όταν δέχθηκε πάνω από 15 μαχαιριές, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 26 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια. Ο 20χρονος συνελήφθη τελικά αργότερα και κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 26χρονος, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραδόθηκε δύο 24ωρα μετά και ενώ είχε παρέλθει το αυτόφωρο, την Κυριακή (30-10-2022) στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς παρουσία δικηγόρου.

Ο Γιάννης Μάρκου μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με σοβαρά τραύματα στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ο Γιάννης Μάρκου:

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Ο Γιάννης Μαρακάκης δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, που δίνει μάχη για τη ζωή του, μίλησε το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τονίζοντας τα εξής:

«Ο εντολέας μου είναι ακόμη σε καταστολή, γίνεται προσπάθεια ανάνηψης μετά το σημερινό χειρουργείο. Έχοντας συνομιλήσει πολλές ώρες με τους παρευρισκόμενους, έχω αποκρυσταλλωμένη άποψη, διότι ο δράστης προσπάθησε να προσπεράσει όλη τη σειρά, όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν δυσαρεστημένοι και εκεί ο Γιάννης Μάρκου τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό και εκεί ο δράστης, εξερράγη. Ήταν μια απρόκλητη επίθεση. Κανείς δεν το είχε σπουδαιολογήσει ότι μπορεί να συνέβη αυτό που έγινε.

Φάνηκε σαν να ήταν κάτι το οποίο χωρίς καμια αιτία χωρίς καμια αφορμή, βγήκε εκτός ελέγχου ο δράστης. Το περιστατικό έτσι όπως τον τράβηξε ο δράστης τον κύριο Μάρκου, εκτυλίχθηκε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μην εντοπιστεί από κάμερες, ή γίνει αντιληπτό το περιστατικό άμεσα από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. Επλήγη πάνω από 15 με 20 φορές, σε ζωτικά σημεία. Ο τρόπος των χτυπημάτων και ο χειρισμός του μαχαιριού, δείχνει έναν άνθρωπο που είχε εμπειρία, είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, υπήρχε ανθρωποκτόνος δόλος».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA