Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: Προφυλακίστηκε και η 37χρονη μητέρα της, ξέσπασαν σε κλάματα τα δύο παιδιά της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: Προφυλακίστηκε και η 37χρονη μητέρα της, ξέσπασαν σε κλάματα τα δύο παιδιά της (ΦΩΤΟ)

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που επί μήνες έπεφτε συστηματικά θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον παιδιοβιαστή Ηλία Μίχο και την άγνωστη παρέα του που ξεπερνούν τους 200 πελάτες και ίσως είναι και περισσότεροι...

Η 37χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε την Δευτέρα (17-10-2022) στα Δικαστήρια με ισχυρή αστυνομική δύναμη, κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, με την ίδια να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην εκπόρνευση του παιδιού της.

Ωστόσο Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέα την μητέρα της 12χρονης.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Βλέποντας την μητέρα τους να αποχωρεί με χειροπέδες τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, η κόρη και ο γιος της 37χρονης ξέσπασαν σε κλάματα, φωνάζοντας ότι είναι αθώα.

Νωρίτερα, πριν την απολογία της μητέρας, τα δύο παιδιά καθώς και η θεία κατέθεσαν στην Ανακρίτρια υποστηρίζοντας πως η 37χρονη δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA