Τα «μπουμπούκια» της ΕΛ.ΑΣ - Έτσι βίασαν οι αστυνομικοί την 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα - Σοκάρει και η κατάθεση της | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα «μπουμπούκια» της ΕΛ.ΑΣ - Έτσι βίασαν οι αστυνομικοί την 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα - Σοκάρει και η κατάθεση της

Αποκαλυπτικά για τον τρόπο με τον οποίον έδρασαν οι δύο βιαστές της, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, είναι όσα διέρρευσαν από την κατάθεση της 19χρονης που βιάστηκε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (12-10-2022)...

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 19χρονη στα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων:

«Πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδια τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα. Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε.

Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι.

Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο … είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε.. δε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο … πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους.

Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Τι εντόπισε ο ιατροδικαστής

Σημειώνεται πως ίχνη βιασμού εντόπισε στην 19χρονη καταγγέλλουσα ο ιατροδικαστής και οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και βρίσκονται στα κεντρικά της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στην καταγγελία της 19χρονης για βιασμό από τους δύο αστυνομικούς σημειώνοντας πως «εάν επαληθευτεί η κατηγορία, (οι αστυνομικοί) δε έχουν θέση στην ΕΛ.ΑΣ.».

Το ερώτημα βέβαια είναι εάν η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας έχει διάθεση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και τα «φυντάνια» τους να τιμωρηθούν παραδειγματικά ή οι κατά καιρούς υπουργικές αναρτήσεις είναι για δημόσια κατανάλωση.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA