Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: Διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Μεταξά» ο 36χρονος «πελάτης» του Μίχου που συνελήφθη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης: Διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Μεταξά» ο 36χρονος «πελάτης» του Μίχου που συνελήφθη (ΦΩΤΟ)

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο (15-10-2022) για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό με απόφαση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη...

Συγκεκριμένα ο εν λόγω εργαζόμενος ως Διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο «Μεταξά» τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς ζήτησε νωρίτερα προθεσμία για να απολογηθεί κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο 36χρονος φέρεται να ήταν «πελάτης» του Μίχου ,προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA