Αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο κενό - Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη αγνοούμενη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτοπυρπολήθηκε και βούτηξε στο κενό - Απανθρακωμένη βρέθηκε η 31χρονη αγνοούμενη (ΦΩΤΟ)

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (21-11-2022) η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το άψυχο σώμα της ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από χθες το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. 

Στην περιοχή κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. 

Το πρωί της Τρίτης (22-11-2022) ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού της και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήρι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του ΑΠΘ. Κατά πληροφορίες, η σορός της έφερε αλλοιώσεις που πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν από φωτιά, ενώ εκτιμάται ότι προηγήθηκε πτώση από τον δεύτερο όροφο της ίδιας κατοικίας. 

Από τη μακροσκοπική εξέταση του πτώματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr έφυγε από το σπίτι της φίλης της αφήνοντας ένα σημείωμα πίσω στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισης.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στη μονοκατοικία βρέθηκε ένας καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας και ένα κινητό το οποίο είχε καταστραφεί από τις φλόγες.

Βρέθηκε ακόμα ένα πλαστικό δοχείο το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό. Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έβαλε φωτιά στο σώμα της και στη συνέχεια να πήδηξε από μεγάλο ύψος στο κενό.

Απαρηγόρητη και η οικογένεια της 31χρονης. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Μαριάννα έφυγε με τόσο φριχτό τρόπο από τη ζωή. 

Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 31χρονη διερευνώνται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA