Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα - Μαρινάκης: «Καραστημένη διαιτησία από το πρώτο λεπτό...» - Για «φασιστικό παρακράτος και ότι υπάρχει καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου», έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της ομάδας (ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα - Μαρινάκης: «Καραστημένη διαιτησία από το πρώτο λεπτό...» - Για «φασιστικό παρακράτος και ότι υπάρχει καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου», έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της ομάδας (ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Εν αναμονή αποφάσεων και εξελίξεων βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και των όσων ακολούθησαν...

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω των πιο επίσημων χειλιών, εκείνων του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις διαιτητικές αποφάσεις στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά τοποθετήθηκε on camera ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι η δική του πρόταση είναι να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα κάνοντας λόγο για «φασιστικό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και ότι τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχει καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία παράνομα στοιχεία...», δίνοντας κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις...

Ακολούθως αργά το βράδυ μίλησε στις κάμερες και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζοντας τα εξής:

«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ό,τι έχει συμβεί από το πρώτο στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές. Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, μία στημένη ομοσπονδία πάνε από το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από οπαδούς μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και τώρα, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και να αποφασίσουμε.

Σας λέω και πάλι και στεναχωρημένος είμαι και αγανακτισμένος είμαι γι’ αυτό που ζήσαμε σήμερα. Αλλά από την άλλη πλευρά, είμαι χαρούμενος γιατί όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες απέδειξαν μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ακόμα κερδίσαμε και τη διαιτησία που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη αυτά έχω να πω, εμείς στο τέλος είμαστε νικητές.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, από την άλλη πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει, να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί. όταν αυτά καταπατούνται, πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασίσουμε».

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA