Γκλέτσος: «Εργάζομαι σκληρά γιατί χρειάζομαι τα χρήματα για τις εκλογές...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γκλέτσος: «Εργάζομαι σκληρά γιατί χρειάζομαι τα χρήματα για τις εκλογές...»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το Σάββατο (26-11-2022) ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή του STAR CHANNEL «The Dot» όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενασχόλησή του με την πολιτική και την υποκριτική...

«Δεν είμαι χομπίστας. Είμαι ένας σκληρά εργαζόμενος γι’ αυτά τα χρήματα, που τα έχω ανάγκη για να κάνω εκλογές. Οπότε θα σηκωθώ, θα πάω στο γύρισμα και το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω, πριν πω καλημέρα, είναι «πώς πήγαμε;». Για να μάθω αν θα κοπούμε» δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος και προσθέτει: «Βεβαίως και με επηρεάζει η τηλεθεάση. Κακά τα ψέματα, αλλιώς μπαίνεις μέσα όταν κάνεις 25αρι και αλλιώς όταν κάνεις 3άρι». Ποιες σειρές ξεχωρίζει από τη φετινή σεζόν; Ο ηθοποιός απαντά: «Τις έχω δει όλες. Είναι πάρα πολύ καλό το «Παγιδευμένοι», είναι καλό του Σπύρου Παπαδόπουλου, το «Αυτή η νύχτα μένει» και του Μανουσάκη για μένα θα έπρεπε να κάνει 50άρια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει ότι δέχθηκε απειλές, όταν είχε προκαλέσει το περιστατικό στα διόδια της Στυλίδας, πως τον αγχώνει ο χρόνος και πως, σε περίπτωση που δεν εγκρίνει τον σύντροφο της κόρης του, θα της το πει ανοιχτά.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA