«Κιβωτός του Κόσμου»: Δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Αντώνιου, της παπαδιάς και των συγγενών τους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κιβωτός του Κόσμου»: Δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Αντώνιου, της παπαδιάς και των συγγενών τους

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (28-11-2022), η «Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος» διέταξε τη δέσμευση των λογαριασμών του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», π. Αντωνίου και της παπαδιάς, αλλά και συγγενικών τους προσώπων, σε όλες τις τράπεζες...

Ο επικεφαλής της Αρχής, πρώην Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του, αλλά και των συγγενών τους, όπως των γονέων του.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει πεθάνει.

Η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.).

Δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Επίσης, τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε οτιδήποτε άλλο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA